Република България

Българска Асоциация на Малките и Средни Предприятия

 • Турска компания производител на интериорно осветление за индустрията търси сътрудничество с български фирми

  Турска компания производител на интериорно осветление за индустрията търси сътрудничество с български фирми

  Турска компания с десетгодишен опит в проектирането и производството на решения за интериорно осветление за индустриални приложения търси търговски партньори с цел навлизане на нови пазари.
   
  Портфолиото на компанията включва осветителни системи за индустриални приложения, осветителни тела за приложения в здравеопазването и решения за оранжерийно осветление. Също така фирмата произвежда устройства за фототерапия и устройства за воден анализ.
   
  Продуктите отговарят на световните стандарти за качество в осветлението, като компанията се стреми да гарантира и възможно най-добрата енергийна ефективност и икономии, посочват от фирмата. Моделите също така са съвместими с всички стандарти за автоматизация, включително KNX, DALI, DMX, BLE, Zigbee или Triac и 1-10V.
   
  Компанията има опит и в изготвянето на различни видове проекти и разполага с пълна гама решения за индустриални приложения, складове, чисти стаи, външно осветление и др. Фирмата притежава сертификати ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO13485:2016, ISO45001:2018 , FCC,TSE,CE и ENEC. Продуктите са с 5 години (30 000 ч) гаранция.
   
  Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

  Източник: EEN; Снимка: Dreamstime